Combineer je bezoek!

Wil jij je bezoek aan escaperoom in Gouda combineren met een andere activiteit? Dat kan! Probeer eerst binnen 60 minuten te ontsnappen uit de ondergrondse gangen van het oude kasteel van Gouda of reis door de vier dimensies. Ga daarna heerlijk onbeperkt tapas eten, inclusief een verrassing dessert van de Chef!

Combineer je bezoek met onbeperkt tapas

Na de escaperoom lekker bijkletsen en tegelijkertijd echt goed eten? Dit kan! Op loopafstand kunt u aanschuiven in dit gezellige restaurant voor overheerlijke tapas!

Dicht in de buurt van onze escaperoom locatie, vind je Brasserie Florijn, die bekend staat om hun goede service, gastvrijheid en natuurlijk hun heerlijke, uitgebreide tapasmenu!

En wat dacht u van een verrassing dessert van de Chef t.w.v. €5,95? Deze krijgt u van ons er gewoon gratis bij! 

Een zorgeloze afsluiter, van een geweldige dag.

Onbeperkt Tapas inclusief verrassing dessert van de Chef kunt u op woensdag en donderdag al reserveren voor € 26,00 p.p.

Op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u de onbeperkt tapas inclusief verrassing dessert van de Chef al reserveren voor € 29.50 p.p.

De bedragen voor het onbeperkt tapas zijn exclusief dranken of andere extra’s.  Heeft u dieet wensen of allergieën? Geeft u deze dan door aan Brasserie Florijn. De kosten van de escaperoom hangen af van het soort kamer die u wenst te spelen. Voor meer informatie of voor het boeken van grote groepen, neemt u dan contact met ons op.


Brasserie Florijn is geopend vanaf 17:00 | Maandag en dinsdag gesloten

Onbeperkt tapas i.c.m. Het verdwenen kasteel van Gouda