FAQ

Heeft u een vraag? Grote kans dat deze hier al beantwoord gaat worden. Mocht uw vraag er niet tussenstaan, neem dan contact met ons op! 

Reserveren

Is reserveren bij jullie verplicht?

Ja reserveren is bij ons verplicht! Dit kan 24/7 online. Als u wilt boeken voor vandaag of morgen kan u het beste telefonisch contact opnemen via 0182 – 205019 of een e-mail sturen naar info@escaperoomingouda.nl

Met hoeveel personen kan ik de escaperoom spelen?

Het verdwenen kasteel is te spelen met een groep van 2 t/m 6 personen en the fourth dimension is te spelen met een groep van 3 t/m 6 personen. Bent u met meer personen, neem dan even contact op!

Kan iedereen de escaperoom spelen?

Bij ons zijn kinderen vanaf 12 jaar welkom onder begeleiding van ouders. Verder is de escaperoom voor iedereen geschikt! Het verdwenen kasteel is moeilijker te spelen door minder valide mensen. De escaperoom is niet rolstoel toegankelijk. 

Wanneer is mijn reservering definitief?

Zodra u op de site heeft gereserveerd krijgt u een bevestiging per e-mail. In deze mail staat een betaal link. Zodra u deze heeft betaald is de reservering bevestigd. Heeft u geen mail ontvangen? Neemt u dan contact op!

Kan ik contant betalen of alleen door middel van Ideal?

Uw reservering moet u via Ideal betalen. Bij ons kunnen drankjes op de locatie zelf alleen contant worden betaald!

Annuleren

Kan ik de reservering altijd annuleren?

Kosteloos annuleren kan 15 dagen van te voren. Bij annulering van 14 dagen voorafgaande aan de datum wordt 50% van het bedrag doorberekend. Bij annulering binnen 5 dagen of bij het niet op komen dagen, wordt het gehele bedrag doorberekend. 

Eigen risico & regels

Wanneer moeten we aanwezig zijn?

Wij vragen u om minimaal 30 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Zo is er genoeg tijd voor een uitleg en een goede introductie. Bent u verhinderd? Neem dan zo snel mogelijk contact op!

Mag ik de escaperoom in onder invloed?

U mag de escaperoom niet betreden onder invloed van drank/ drugs. 

Wat gebeurt er als ik iets kapot maak?

Het opzettelijk toebrengen van schade aan spullen en/of kamers zal in rekening worden gebracht. 

Ga ik de kamer in op eigen risico?

Deelname geschiedt geheel op eigen risico! 

Kledingadvies

Wat voor kleding kan ik het beste aan?

Wij raden aan om makkelijk zittende kleding en schoenen te dragen. In de tunnels van het verdwenen kasteel van Gouda kan het soms koud zijn. Een extra vest of een trui is nooit slecht om mee te nemen!

Parkeren

Waar kan ik bij jullie parkeren?

Parkeren kan bij ons voor de deur op de gratis parkeerplekken! Wij verzoeken jullie wel om voor het gebouw of aan de linkerkant van het gebouw te gaan staan!

BOEK NU