Reserveer The Fourth Dimension

De opwarming van de aarde veroorzaakte extreme weersomstandigheden. De verwoestte gewassen en conflicten zorgen voor honger over de hele wereld. Toch werden de rijken steeds rijker en wordt er niets gedaan om deze mensen tegen te houden. Ze blijven doorgaan met het uitbuiten van de natuurlijke rijkdommen en het vervuilen van de wereld. Onze wereld is in gevaar. Het is niet meer te repareren.       

Er is 1 wetenschapper die beweerd dat hij een oplossing heeft bedacht. Hij heeft een manier gevonden waarbij hij door andere dimensies kan reizen. In feite zijn alle dimensies een versie van wat wij de aarde noemen. Deze wetenschapper is tot de conclusie gekomen dat niet alle dimensies bewoonbaar zijn. Behalve de vierde dimensie. De vierde dimensie zou de ideale plek zijn om ons nieuwe huis te noemen. 

Jullie hebben zijn laboratorium gevonden en daarom geeft hij jullie de kans van je leven. Hij geeft jullie de kans om zelf door alle dimensies te reizen en uiteindelijk de vierde dimensie te behalen. Maar pas op! De vierde dimensie is niet voor iedereen weggelegd. De vierde dimensie is de laatste kans op nieuw leven en mag koste wat het kost niet worden verwoest. Alleen de beste en slimste mensen zijn welkom in de vierde dimensie.  

Hoor jij bij de groep mensen die waardig zijn voor de vierde dimensie? Heb jij het in je? Ga de uitdaging van de wetenschapper aan! Maar pas op.. haal je het niet, dan zal je voor eeuwig vastzitten in een van de andere dimensies.

Slagingspercentage 40%
Plezier 100%
Samenwerken 100%

Time to beat

0 0
Minuten

Wil je voor vandaag of morgen reserveren? Dit kan telefonisch.
Bel ons op 0182-205019.

Ben je met meer dan 12 personen, bel 0182-205019 of neem contact met ons op.

Reserveer hier 1 kamer voor 3 t/m 6 personen
Reserveer hier 2 kamers voor 7 t/m 12 personen

 

BOEK NU