Reviews

Hoe was jou ervaring bij Escaperoom in Gouda? Nu krijg je de kans om te laten horen hoe jouw escaperoom ervaring was. Schrijf een review, help ons door feedback achter te laten en help anderen door je ervaring te delen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Escaperoom in Gouda
Average rating:  
 17 reviews
 by Anoniem
Verdwenen Kasteel van Gouda

Echt een super leuke escape room!! Heel gastvrij ontvangen. Onze groep van 9 personen werd gesplitst in 2 groepen. Eerst ging de ene groep de escaperoom doen en heeft de andere groep even wat gedronken in de gezellige wachtruimte. Daarna ging de andere groep en kon de eerste groep meekijken en luisteren op de schermen, dat was super grappig om ook te zien. De escaperoom is echt heel erg leuk om te doen, hele gave kamers en ruimten. Zeker aan te raden!

Super om te lezen dat jullie het zo goed naar je zin hebben gehad! Dat is waar we het voor doen. We zien jullie graag terug bij onze andere kamer. 🙂

 by Iris
Het verdwenen kasteel

De escaperoom was best leuk en heeft zeker potentie. Onze groep mensen was wel van mening dat er in bepaalde opzichte nog ruimte is voor verbetering.
Pluspunten:
Er zaten leuk bedachte, originele puzzels bij. De escape room is verdeeld over diverse ruimtes, wat voor een avontuurlijk gevoel zorgt. De aankleding was ook leuk gedaan.
Het leukste vond ik de overgangen naar de diverse ruimtes.
Verbeterpunten:
Veiligheid zou iets meer aandacht kunnen krijgen. Een vloer van losse stenen in het donker voelt niet heel stabiel. Een betere trapleuning lijkt me ook niet overbodig.
Het verhaal vonden wij niet zo logisch. Je gaat erop uit om de geheimen van het kasteel l te ontdekken, maar dat heeft niet echt een relatie met ontsnappen.
De hostess was vriendelijk, maar vonden wij wel erg nonchalant. Aan het begin was ze vergeten om een om een spelhint te geven en een sleutelstuk dat door anderen gasten was meegenomen was nog niet terug toen wij on de betreffende ruimte waren. Daarbij kreeg ik wel de indruk dat hostess een vrij hoge werkdruk had door de planning. Misschien zou het helpen om een beetje tijd tussen 2 groepen te laten zodat er meer aandacht aan opruimen/voorbereiden besteed kan worden?

Bedankt Iris voor je duidelijke review. Fijn dat je het goed naar je zin hebt gehad en je het een leuke ervaring hebt gevonden! Wij nemen je aanmerkingen mee en gaan hier mee aan de slag indien mogelijk. En wie weet zien we je terug voor onze andere kamer!

 by vollebregt
verdwenen kasteel van Gouda

groep van 7 waarvan 5 pers het nog nooit gedaan hadden, vonden het erg leuk.
personeel flexibel en gastvrij erg gezellige /avontuurlijke middag beleefd.

Dankjewel voor deze leuke review! Zien we jullie terug bij onze andere kamer?

 by Gouda Constructie
Het verdwenen kasteel van Gouda en Ondek the Fourth Dimensions

We hebben jullie gevonden via google. Contact vooraf was goed en konden op korte termijn terecht voor ons teamuitje. Makkelijk te vinden, parkeren kon je er ook goed. We werden goed ontvangen, over de escape room kregen we ook voldoende uitleg. Kort om een geslaagd team uitje.

De meningen waren bij ons verschillend over de kamers. De één vond the fourth Dimensions het leukst en de andere Het verdwenen kasteel van Gouda.

Ik vooral de laatste ?

Bedankt voor deze leuke review! 🙂

 by Coby
De vierde dimensie

Vriendelijke ontvangst. Leuke begeleiding. Boeiende kamers.

Dankjewel voor de review!

 by c.j.loorendejong
Het verloren Kasteel

We hebben erg genoten, leuk om zo eens op ander gedachten te worden gezet.
Advies: repareer de **** (spoiler).
Groet, het Loorendejong team

Bedankt voor de review. Het advies hebben we meegenomen en naar gehandeld!

 by Laura
The Fourth Dimension

waren alle zes niet heel erg entausiast toen we klaar waren binnen 43 min in deze kamer.
Kregen heel erg snel (te snel) hints. Wij hadden allemaal het gevoel dat de dame die daar werkte snel naar huis toe wilde. (dit liet ze ook blijken toen we de kamer uit kwamen). Weinig uitdaging in de kamer, we waren met 6. Maar 3 was ook wel genoeg geweest. Je had niet telkens alle zes een taak. Erg jammer.. Hadden er zo naar toe geleefd.

Jammer dat de ervaring wat tegengevallen is. Wie weet dat het verdwenen kasteel van gouda meer wat voor jullie is. We zouden jullie hier graag een keer ontvangen!

 by Vera
Het verdwenen kasteel

Super goed ontvangen, en een leuke uitleg, vooral door het filmpje, dan kom je echt in het verhaal en herken je het in de kamers..
Super gaaf opgezet met meerdere verschillende ruimtes!
We hebben erg gelachen!

Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad!

 by Kitty
Verdwenen kasteel

Met zes meiden de escaperoom van het verdwenen kasteel gespeeld. Weinig ervaring met escaperooms, maar allen al wel “vergelijkingsmateriaal” gehad. Heel leuk gedaan, ik herken me dan ook niet in de negatievere reviews.
Leuke meid die uitleg geeft, filmpje vooraf maakt het lekker wat spannender, waardoor je beter in verhaal komt. Escaperoom is gaaf gebouwd met meerdere kamers, als je de puzzels weet op te lossen natuurlijk.

Al met al, leuke ervaring gehad... en gehaald gelukkig!

Dankjewel voor deze leuke review! En wie weet tot bij onze andere kamer!

 by Nanda
Verdwenen kasteel & the fourth dimension

Met een grotere groep gespeeld. Erg leuk!! Allebei volledig verschillende kamers. Zelf had ik het kasteel al een keer gespeeld, toen de tijd goed bevallen en op het nippertje gehaald. Je waant je echt in de ondergrondse gangen. Het thema komt duidelijk terug en daardoor zit je tijdens het spelen ook helemaal in het verhaal. De puzzels waren goed te doen, tenminste, bijna allemaal. Soms nog best even zoeken haha.
Deze keer The Fourth Dimension gespeeld. Super tof gedaan!! De puzzels zaten goed in elkaar en waren af en toe nog best lastig. We zijn dan ook helaas niet op tijd ontsnapt.
Ontvangst was goed, begeleiding was gezellig en wist goed alles uit te leggen. Vooraf nog een drankje gedronken en achteraf een leuke foto gemaakt! Beide kamers zijn zeker een aanrader!

Wat leuk dat je beide kamers al hebt gespeeld en bedankt voor je review! 🙂

 by Iris
Verdwenen kasteel

Escape room was oké. De sfeer ontbreekt volledig helaas. Geen spanning voelbaar. De hostess was goed te horen terwijl ze rommelde in de naastgelegen ruimte('s). Halverwege werkte een slot niet, waarom het spel onderbroken werd. Ook mijn hand bezeerd aan een luikje met gebroken spiegel/glas, dus pas op 🙂
Ik zou aanraden om spannend achtergrondgeluid in de escape room af te spelen en een manier te vinden om hints op een niet-storende manier te kunnen geven (ipv rolletjes die de kamer in worden gegooit/schreeuwen). Daarnaast hebben we een puzzel over kunnen slaan. Dat gaf wat verwarring.

In het kort: escaperoom is altijd leuk om te doen, dus deze is ook best leuk, maaarr zijn in de nabije omgeving (delft/Zoetermeer) veeeeel gavere rooms te vinden!

Wat vervelend om te lezen dat u ervaring niet zoals gewenst was. Wij gaan zeker goed bekijken wat we met je advies en opmerkingen kunnen doen en dit eventueel integreren in onze kamer. Een aantal dingen die u benoemd zijn nieuw voor ons en herken ik onze escaperoom niet in. Wij zouden dan ook graag met u in contact komen, misschien dat u ons een mailtje kunt sturen?

 by zainedinne
4th Dimension

Ontvangst was leuke, enthousiaste werknemers. Je bent van begin tot eind continu bezig met het oplossen van de puzzels. we komen snel terug voor het kasteel

Leuk!! Tot bij het kasteel! 🙂

 by Joel van Apeldoorn
Het Verdwenen kasteel

Erg origineel en heel leuk. Meerdere delen in 1 kamer erg leuk!

Bedankt voor je leuke review! en wie weet zien we je terug bij The Fourth Dimension! 🙂

 by Familie Mertens
Het verdwenen kasteel

Met een groep met weinig tot geen escape room ervaring deze uitgekozen. Goede ontvangst en uitleg gekregen en daarna in recordtijd door de kamers heen. Erg leuke ervaring!

Super leuk dat jullie bij ons zijn wezen escapen! We hebben nog een kamer... dus.. zien we jullie daar? 😉

 by JCI Gouda
4th Dimension

Met twee groepen van 5-6 personen achter elkaar the 4th dimension gespeeld. Was erg leuk om te doen: samenwerking en creativiteit en natuurlijk een beetje competitie!

Een beetje competitie is altijd goed! Revanche in het verdwenen kasteel?

 by Mascha
Het verdwenen kasteel

Wij zijn met ons gezin ontsnapt uit het verdwenen kasteel en hebben een hele leuke middag gehad. Vriendelijke ontvangst met een duidelijke uitleg en goede begeleiding bij het spel. Kamers zijn erg mooi en gevarieerd waardoor het tot het eind aan toe spannend was. In het geheel een erg leuke ervaring.

Ook wij vonden het erg leuk! Tot bij the fourth dimension?

 by Glimlach! Tandzorg
Het verdwenen kasteel en Fourth dimension

Hele leuke ochtend gehad. Van het verdwenen kasteel leuk om door de gangen te kruipen.

Leuk om te lezen! 🙂