Hoe was jou ervaring bij Escaperoom in Gouda? Nu krijg je de kans om te laten horen hoe jouw escaperoom ervaring was. Schrijf een review, help ons door feedback achter te laten en help anderen door je ervaring te delen!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Escaperoom in Gouda
Average rating:  
 6 reviews
by zainedinne on Escaperoom in Gouda
4th Dimension

Ontvangst was leuke, enthousiaste werknemers. Je bent van begin tot eind continu bezig met het oplossen van de puzzels. we komen snel terug voor het kasteel

by Joel van Apeldoorn on Escaperoom in Gouda
Het Verdwenen kasteel

Erg origineel en heel leuk. Meerdere delen in 1 kamer erg leuk!

by Familie Mertens on Escaperoom in Gouda
Het verdwenen kasteel

Met een groep met weinig tot geen escape room ervaring deze uitgekozen. Goede ontvangst en uitleg gekregen en daarna in recordtijd door de kamers heen. Erg leuke ervaring!

by JCI Gouda on Escaperoom in Gouda
4th Dimension

Met twee groepen van 5-6 personen achter elkaar the 4th dimension gespeeld. Was erg leuk om te doen: samenwerking en creativiteit en natuurlijk een beetje competitie!

by Mascha on Escaperoom in Gouda
Het verdwenen kasteel

Wij zijn met ons gezin ontsnapt uit het verdwenen kasteel en hebben een hele leuke middag gehad. Vriendelijke ontvangst met een duidelijke uitleg en goede begeleiding bij het spel. Kamers zijn erg mooi en gevarieerd waardoor het tot het eind aan toe spannend was. In het geheel een erg leuke ervaring.

by Glimlach! Tandzorg on Escaperoom in Gouda
Het verdwenen kasteel en Fourth dimension

Hele leuke ochtend gehad. Van het verdwenen kasteel leuk om door de gangen te kruipen.