The Fourth Dimension

1 uur
De tijd dringt…
Doorloop jij de 4 dimensies?
Weet jij op tijd de 4de dimensie te perfectioneren?

 

Moeilijkheidsgraad: Gemiddeld

De opwarming van de aarde veroorzaakte extreme weersomstandigheden. De verwoestte gewassen en conflicten zorgen voor honger over de hele wereld. Toch werden de rijken steeds rijker en wordt er niets gedaan om deze mensen tegen te houden. Ze blijven doorgaan met het uitbuiten van de natuurlijke rijkdommen en het vervuilen van de wereld. Onze wereld is in gevaar. Het is niet meer te repareren.       

Er is 1 wetenschapper die beweerd dat hij een oplossing heeft bedacht. Hij heeft een manier gevonden waarbij hij door andere dimensies kan reizen. In feite zijn alle dimensies een versie van wat wij de aarde noemen. Deze wetenschapper is tot de conclusie gekomen dat niet alle dimensies bewoonbaar zijn. Behalve de vierde dimensie. De vierde dimensie zou de ideale plek zijn om ons nieuwe huis te noemen. 

Jullie hebben zijn laboratorium gevonden en daarom geeft hij jullie de kans van je leven. Hij geeft jullie de kans om zelf door alle dimensies te reizen en uiteindelijk de vierde dimensie te behalen. Maar pas op! De vierde dimensie is niet voor iedereen weggelegd. De vierde dimensie is de laatste kans op nieuw leven en mag koste wat het kost niet worden verwoest. Alleen de beste en slimste mensen zijn welkom in de vierde dimensie.  

Hoor jij bij de groep mensen die waardig zijn voor de vierde dimensie? Heb jij het in je? Ga de uitdaging van de wetenschapper aan! Maar pas op.. haal je het niet, dan zal je voor eeuwig vastzitten in een van de andere dimensies.

Trailer

Gallerij

Wat nog meer?

The Fourth Dimension

60 minuten | puzzels, technologie, logica
3 – 6 personen | vanaf 14 jaar (onder begeleiding)

escape room kasteel gouda

Het verdwenen kasteel van Gouda

60 minuten | puzzels, cijfercodes, ontdekken
2 – 8 personen | vanaf 14 jaar (onder begeleiding)

e-chopper huren

Combineer met e-chopper

hele of halve dag | zorgeloos ontspannen
Rijbewijs verplicht | vraag naar de mogelijkheden

Escape Room in Gouda

ervaar het zelf

Over ons

Escaperoom in Gouda bestaat sinds begin 2017 en is begonnen met de kamer "het verdwenen kasteel van Gouda", begin 2018 is hier nog een kamer bij gekomen, namelijk "The Fourth Dimension". Met veel liefde en plezier ontvangen wij jullie en hebben we veel mooie plannen voor de toekomst van de escape room

Voor wie?

Gezinnen

Vrienden

Familie

Kinderen vanaf 14 jaar (onder begeleiding)

Bedrijfsuitjes

LET OP: Onze escaperooms zijn niet rolstoelvriendelijk of voor mensen die slecht ter been zijn