Contact

Wie zijn wij?

Escaperoomingouda is onderdeel van C&F Sporting BV. C&F Sporting BV is al meer dan 25 jaar werkzaam in de vrijetijdsindustrie. Wij weten dan ook als geen ander hoe wij kunnen zorgen dat jullie met een grote lach de deur weer uit gaan. Nog steeds bieden wij een diversiteit aan activiteiten aan, denk aan: e-chopper tours, solex tours, paintballen, megatafelvoetbal en nog veel meer..

Escaperooms

Begin 2017 hebben wij onze eerste kamer geopend. De escape room “het verdwenen kasteel van Gouda”. Deze gelaagde kamer blijft je van begin tot eind verrassen. De kamer is gebaseerd op een bekend stuk geschiedenis uit Gouda. Het kasteel en de ondergrondse gangen, spelen een grote rol bij deze kamer. De belevenis van het thema is goed doorgezet in de gehele escaperoom. Je waant je dan ook echt in de ondergrondse gangen. 

Begin 2018 hebben wij onze nieuwste kamer, “The Fourth Dimension”, geopend. Je vind in deze kamer totaal andere puzzels, raadsels en manieren om verder te gaan. Door middel van technische snufjes en verrassende effecten, is deze kamer zeker een beleving om mee te maken! Ook hier hebben wij weer gezorgd dat de beleving van het verhaal door de hele kamer zichtbaar is. 

Contact

Ambachtweg 35, 2841 MB Moordrecht
0182-374339
info@escaperoomingouda.nl

Kvk nummer: 29040466
BTW nummer: NL817685315B01

Boeken kan online 24 uur per dag. 

Telefonisch van 10:00-18:00 van dinsdag t/m zaterdag

contact met escaperoom in Gouda

Parkeren & FAQ

Parkeren kan bij ons gratis voor de deur! 

Klik hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen.